Bemutatkozás

Kedves Látogató! Üdvözöllek az oldalamon!


Nagy Andrea okleveles lakberendező vagyok.


Lakberendezői végzetségemet 2000-ben szereztem.


Az elmúlt másfél évtized alatt széleskörű tudásra és tapasztalatra tettem szert. Minden stílussal örömmel dolgozom, és mindegyikkel képes vagyok azonosulni is, ám számomra az első és legfontosabb, hogy megrendelőimnek olyan szolgáltatást nyújtsak, amely minden esetben tökéletesen illeszkedik az ő egyéniségükhöz és igényeikhez.

Szeretem a kihívásokat, nem vagyok híve a sablonmegoldásoknak. A trendek, a különböző divatirányzatok jönnek-mennek. És hiába van egy lakás, egy ház a legújabb stílus szerint berendezve, ha a megrendelő elveszetten bolyong benne, és nem érzi, hogy az az ő otthona lenne.

Célom:

Fontosnak tartom, hogy személyes, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot építsek ki megbízóimmal, hogy pontosan tudjam, mit szeretnének, mire van igényük, és hogyan lehetne azokat a számukra lehető leghatékonyabban megvalósítani, amely által egy lakásból, házból megszületik az a hely, amely számukra a jó kisugárzású, harmonikus, kifejezetten a saját álmaik és vágyaik beteljesülését jelentő otthont adja.

Publikációim:

2000-től kezdve rendszeresen publikáltam az OTTHON és a SZÉP LAK című lakberendezési lapokban. Utóbbi magazinban a Startvonal pályázat keretében saját lakásomat mutattam be a feng shui szellemében. (2000 / 2.) 2002 óta állandó munkatársa vagyok a Golden HARMONY című lakberendezési lapnak, ahol nem csupán cikkíróként dolgozom, de bemutatom az általam átalakított ingatlanokat is.

 

Nagy Andrea

 

Tel.: +36 70 77 34 863

 

e-mail: nagy.andrea@tense.hu


A stílus mögött egy ember van, az ember mögött egy élet van. (Kosztolányi Dezső)